От понеделник 23.07.2018 започна вълнуващата седмица за „внучетата назаем“, които са гости на баби и дядовци „под наем“ в селата Враниловци и Армените. Дванадесетте деца, участници в Дневния лагер „Приеми ме на село“ бяха посрещнати топло и с уханието на бабината баница от грижовните и любезни домакини.

„Внучетата назаем“ имаха възможността да се докоснат до вкусните градински домати и да се забавляват с домашните животни, отглеждани в селските къщи. След изморителната и пълна с емоции, придобити знания за селския бит и позабравени традиции разходка из селото децата си украсиха глинени съдове направени в работилницата във Враниловци.

До края на седмицата на „внучетата назаем“ им предстоят още по вълнуващи, интересни и емоционални дни.  Днес се очаква магията на село Армените да ги завладее в буквалния смисъл, изненадите тепърва предстоят.

 

СподелиShare on Facebook
Facebook

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gabrovoi/domains/priemimenaselo.eu/wp-content/themes/priemimenaselo/single.php on line 26